På väg

Besökt-beundrat-njutit
ett nytt mirakel är här
förgyllande ljuvligt
Fyller på glädjen
i min bägare av kärlekar
TACK
**************
26 feb 2011
på tåget Källby-Örebro

En resa

Jag reser
i mitt inre och
i mitt yttre
Jag möter
i samklang
och i minnet
Jag känner
tacksamhet
ödmjukhet
och glädje
Jag har
tillit
och tro
**********
3 aug 2010 på tåget strax innan Vindeln
Foton: Moa

Fler skapelser

Är numer även en "scrapbookare" och tillverkar allehanda kort och askar. Det är en härlig sysselsättning ... rekommenderas! Jag gick en helgkurs i scrapbooking med min bästa älskade vän Inga-Lena för några år sen och vi har haft många härliga pyssel- och pratdagar tillsammans. Tyvärr finns inte Inga-Lena kvar i jordelivet längre, saknar henne så mycket, men jag känner stor tacksamhet över att hon funnits nära mig och att vi har en stark dubbelknut av kärlek som håller oss samman genom världar.
Här följer några skapelser!
KÄRLEK OCH KRAMAR!

Skapande

Har kommit igång med lite målande igen. Det är så roligt och jag blir alldeles glädjefylld när jag känner mig nöjd med mina alster :) Visar mina senaste tavlor här, bildkvalitén är kanske inte den bästa men ... man ser i alla fall!
Den sista bilden här har jag fotat i närbild från den föregående tavlan, intressant motiv eller hur?!
(Om du klickar på tavlorna visas de i större format)
Jag har idag även skapat=lagat en god kräftsoppa med vitlöksbröd till, och bjudit mina fina arbetskamrater Kerstin, Anne och Bosse till bords här hemma. Så mysigt att ha dem här :) Kjell kom hem med semlor så det blev semla och kaffe på maten ... smakade fint!
Ha det gott och KRAMAR!

Sköna måndag

En dag fylld av möten i olika sammanhang. Tandläkarbesök, mycket väl omhändertagen :) Med inhandlade krämkakor från Sveas bageri bar det sen det iväg till min fantastiska f.d. arbetsplats Medicinmott 1 för att fika med mina goa arbetskamrater. Många kramar och mycket prat, så härligt! Efter det lite shopping på Clas Ohlson, hemfärd och iordningsställande av kvällsmat, inte alltför avancerat idag, det blev helt enkelt och gott ... HAVREGRYNSGRÖT!
Inte att förglömma, kallad till jobbintervju på onsdag ... spännande!!
Ha en trevlig afton och kramar som alltid!

Sköna söndag

En fridfull dag med plock och pyssel i lagom takt. Rensat och sorterat bland ärvda, nästan antika, spetsar och skänker en tanke till de fantastiska kvinnor som knåpat i de tunnaste virkgarner. Så vackra hantverk! Jag har dessutom släktforskat en del i dag, en sysselsättning som är spännande och som jag verkligen uppskattar, tiden bara rusar iväg.....hmm jag har tydligen varit en hel del i gammelvärlden idag. Har även lyckats övertala Brell att spela spel med mig, först Blokus och lite senare Rummy och då tillsammans med kaffe och en underbart god saffransskiva ;) Spelvinst till mig 2-0,  revansch fås en annan dag!
Kramar och godnatt!

En tidig vårkänsla!

Idag har ljusstakar och tomtar flyttat in i sina kartonger igen för att få vila till nästa jul och med det kommer känslan av att våren är på ingång, även om det är lite väl tidigt för den säsongen ännu. Men ljusare eftermiddagar har vi minsann fått! Vår eftermiddag har vi tillbringat bland Sörbys ängar hos son med familj. Ätit gott och pratat, spelat Sverigespel och Dinosauriememory, så hjärnan har fått gymnastik vill jag lova! Lille E berättar vad dinosaurierna heter som ett rinnande vatten och jag kan inte ens uttala namnen! Nu har maken talat om att klockan är kvart i ett och det är dags att lägga sig. Sov gott-kramar!

Om mig själv

Kvinna 58 år - gift med min kärlek i 39 år - mamma till fyra älskade barn - svärmor - farmor och mormor till sju älskade barnbarn - mellansyster - moster - vän - sjuksköterska - zonteapeut - entreprenör - företagare – anställd .....

Intresserad av sång, musik, böcker, sällskapsspel och skapande i alla de former …..

Njuter av livets goda så mycket jag kan tillsammans med kära och nära!


Välkommen till min blogg

ta del av mina tankar och händelser - mitt i livet                           

RSS 2.0